Tässä yksi löytömme: Armi-aktiivituoli.
Lounaaksi oli tarjolla tämä:
Waldorfin salaatti á la Haapasaari
Juuriselleri kuoritaan ja leikataan tulitikun paksuiksi ja ryöpätään.Punaiset siemenettömät viinirypäleet puolitetaan, vaikka pitkittäin. (Meillä oli tällä kertaa vihreitä.)
Ananas pilkotaan (tai käytetään purkkiananasta paloina)
Leikataan seuraavat "julienneiksi" eli tulitikun vahvuisiksi:
Hapokas omena
Mustaleimaemmentaljuustoa
Tölkkiparsan varsia (nuput käytetty jo edellisenä päivänä)
Kastike tehdään majoneesista ja kermaviilistä.
Sekoitetaan pienityt ainekset ja kastike.
Tarjoillaan näin: salaatinlehdet levitellään lautaselle ja päälle sopivan reilusti waldorfia.
Vähän historiaa "Waldorfista"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti