lauantai 18. lokakuuta 2014

Kuhaa Walewska, aah!

Ihanassa seurassa kuhaa Walewskaa!


Tarvitaan kuhaa noin 150-200 g/hlö.

Aloita perunoista:
Kuori ja keitä perunat, muussaa, pursota uunivuoalle, laita uuniin ja anna ruskistua vähän.

Tee kastike: 
 - salottisipuleita (kuullota voissa)
- valkoviiniä (kuivaa)
- hummerifondia
- vettä

Anna kuhafileiden kiehahtaa tässä (varo ettei mene mössöksi).
Nosta kuha  perunoiden keskelle vuokaan.
Lisää voissa kuumennetut jättikatkaravut.

Jatka kastikkeen valmistamista maustamalla:
- cayennepippuria vähän
- timjamia
- kermaa
Sekoita ja lisää juustoraastetta, anna sulaa sekoitellen.
Sakeutta saat tarvittaessa maizenalla (vaaleille keitoille ja kastikkeille)


Kaada kastike kuhan päälle ja gratinoi koko hoito uunissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti