Ihanassa seurassa kuhaa Walewskaa!
Tarvitaan kuhaa noin 150-200 g/hlö.
Aloita perunoista:
Kuori ja keitä perunat, muussaa, pursota uunivuoalle, laita uuniin ja anna ruskistua vähän.
Tee kastike:
- salottisipuleita (kuullota voissa)
- valkoviiniä (kuivaa)
- hummerifondia
- vettä
Anna kuhafileiden kiehahtaa tässä (varo ettei mene mössöksi).
Nosta kuha perunoiden keskelle vuokaan.
Lisää voissa kuumennetut jättikatkaravut.
Jatka kastikkeen valmistamista maustamalla:
- cayennepippuria vähän
- timjamia
- kermaa
Sekoita ja lisää juustoraastetta, anna sulaa sekoitellen.
Sakeutta saat tarvittaessa maizenalla (vaaleille keitoille ja kastikkeille)
Kaada kastike kuhan päälle ja gratinoi koko hoito uunissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti